Photoblog – Met je camera de natuur in

Sinds wij, Elinde en ik, een jaar in de natuur hebben gewoond merk ik dat ik de natuur anders ben gaan zien.
Wandelen in de natuur, je hoofd leegmaken, heerlijk. Wanneer er weer ruimte is in je hoofd dan zie je hoe mooi de natuur in je omgeving is. En als je dan je camera bij je hebt dan kan je het moment vereeuwigen in een foto. Ik deel graag met jullie wat ik de afgelopen maanden heb mogen waarnemen in de natuur. #nofilter #nophotoshop

The earth is Art, the photographer is only a witness

Yann Arthus-Bertrand

Timelapse van de zonsopgang op Schiermonnikoog

Tijdens het maken van de zonsopgang foto’s op Schiermonnikoog heb ik met mn telefoon ook een time-lapse video van de zonsopgang gemaakt.
De oranje-rood kleuren van de zonsopgang zijn goed te zien. #nofilter