Hoe brandt jouw vuur?

Dat je bij een kampvuurtje zit en dat er dan opeens een gedicht in je op komt! En de vraag: hoe brandt mijn vuur eigenlijk? Dat gaat toch niet vanzelf? Wat doe ik ervoor om mijn vuur gaande te houden en mijn dromen te verwezenlijken?

En dan de luxe dat je als groep/vereniging/community in oprichting samen kan komen (toen nog wel!) en elkaar hierop kan bevragen… Staan we nog aan met zijn allen? En wat heb je nodig om je vuur gaande te houden? Wat is jouw zuurstof, brandstof en hitte? Heb jij wat je nodig hebt, om door te gaan? Ook in deze tijd? Of heb je iets van mij nodig?

En dan weer uit elkaar gaan met een gloeiende warmte in je; je vuurtje weer voelen en gemotiveerd om het aan te houden. Om elkaar te helpen het aan te houden en ook een beetje weten hoe je elkaar daarbij kan helpen.

Dat is waarvoor ik het ook doe… leven in verbinding, dichtbij onze natuur!